close
چت روم

لینک ورودبه جدیدترین سلفی وعکس هنرمندان درسال1396

آموزش آشپزی , سایت آشپزی ,آشپزی سوران ,سفره آرایی,طرز تهیه,طرز پخت کباب،کوبیده،ماکارونی وقیمه پلو
چهارشنبه 02 اسفند 1396
آموزش آشپزی,آشپزی,طرزتهیه,شام,نهار,صبخانه,پختن,آموزش,غذا,کتلت,حلیم,بیف استروگانف,پخت,آش,پیتزا,کباب,استیک,گداخته,لازانیا,سالاد,دلمه,پلو,پولو,خوشمزه،انواع خورشت فسنجان وسبزی،خورشت قیمه ،انواع سالادوکوکو
جذاب و دیدنی
جالبه
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
نرم افزار و برنامه وبازی pc
داستانهای زیبا,قصه های پند آموز و سخنان بزرگان
جدیدترین آهنگ پیشواز همراه اول وایرانسل
سریال های زیبای ایرانی
تک آلبوم وفول آلبوم خوانندگان وبهمراه گلچینی از ترانه ها
بیوگرافی هنرمندان,زندگینامه بازیگران,زندگینامه ورزشکاران,بیوگرافی ناب دانشمندان ومخترعین
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 10629
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 2845
  • افراد آنلاین : 27
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 17,889
  • بازدید دیروز : 17,670
  • بازدید هفتگی : 52,846
  • بازدید ماهانه : 395,371
  • بازدید سالانه : 1,039,315
  • بازدید کل : 13,297,555
  • اطلاعات
  • امروز : چهارشنبه 02 اسفند 1396
  • آی پی شما : 54.221.17.234
  • مرورگر شما :
طرزتهیه‌ پنکیک سیب زمینی و پنیر
  • تعداد بازدید : 33
  • طرز تهیه‌ پنکیک سیب زمینی و پنیر

    اگر از آن دسته افرادی هستید که با واژه‌ی «چی بپزم؟» سر و کار دارید، پنکیک سیب زمینی و پنیر را به شما پیشنهاد می‌دهیم.

    به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این پنکیک به عنوان پیش غذا و یا حتی یک وعده‌ی غذایی، با روشی ساده تهیه می‌شود و طعمی بسیار لذیذ دارد. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت پنکیک سیب زمینی و پنیر، با ما همراه باشید.

    مواد لازم:

    -سیب زمینی پخته شده و رنده شده: 2 پیمانه
    -پنیر سفید رنده شده: یک پیمانه
    -سیر رنده شده: دو حبه
    -جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری
    -نمک: یک قاشق چایخوری
    -فلفل: یک قاشق چایخوری
    -تخم مرغ: 3 عدد
    -آرد: یک پیمانه
    -آرد سوخاری: یک پیمانه
    -روغن: به میزان لازم

    طرز تهیه‌ پنکیک سیب زمینی و پنیر

    طرز تهیه:

    1.در ظرفی مناسب، سیب زمینی، جعفری

    ....

    کاهش وزن بااین خوراکیها
  • تعداد بازدید : 13
  •  

    بهترین خوراکی ها برای کاهش وزن



    برنامه غذایی برای کاهش وزن,رژیم غذایی برای کاهش وزن

    نخود برشته سرشار از پروتئین‌ها و فیبرهای کاهش‌دهنده‌ی اشتها می باشد

     

    حتما شما هم شنیده‌اید که خوردن میوه و سبزیجات برای کاهش وزن بسیار موثر و مفید است. این موضوع کاملا درست است اما در برخی از مواقع مصرف میوه و سبزیجات می‌تواند حس گرسنگی را بیشتر کند. مصرف مرتب میوه و سبزیجات تازه می‌تواند برای سلامتی انسان بسیار مفید باشد اما زمانی که بین میان وعده و وعده‌ی غذایی بیشتر از یک ساعت فاصله باشد، خوردن هویج و یا موز نمی‌تواند کمک زیادی به شما بکند. شما می‌توانید از مواد غذایی زیر استفاده کنید و به خوبی وزن خود را کاهش دهید:

     

    آشنایی با نحوه شستن میوه ها
  • تعداد بازدید : 33
  •  

    آشنایی با نحوه شستن میوه ها



     

    راهنمای نگهداری از میوه ها, نحوه شستن انواع میوه

    برای افزایش تازگی و سلامت میوه های شسته باید آنها را پس از شستن کاملا خشک کرد

     

    نحوه شستن میوه ها و مراقبت از آنها

    برای اینکه به بیماری مبتلا نشویم باید میوه ها را بشوییم شاید شنیده باشید که در مهدکودک ها شعری به بچه ها یاد می دهند که: «میوه نخور نشسته، رویش مگس نشسته»! یعنی از کودکی باید یاد گرفت که میوه ها هم می توانند به سادگی آلودگی و بیماری های مختلف را به بدن ما منتقل و بیمارمان کنند البته این آلودگی ها وقتی به بدن منتقل می شوند که میوه ها را خوب نشوییم و درست مصرف نکنیم.

     

    روش تهیه رشته پلوبابوقلمون
  • تعداد بازدید : 41
  •  

    پلو با ته دیگ رشته و بوقلمون



     

    طرز تهیه پلو با ته دیگ رشته و بوقلمون,انواع غذا با بوقلمون

    پلو با ته دیگ رشته و بوقلمون ریش شده

     

    مواد لازم برای پلو با ته دیگ رشته و بوقلمون ریش شده :

     برنج 3 پیمانه 
    رشته پلویی   1 پیمانه
     گوشت بوقلمون چند تکه 
     پیاز  1 عدد
    زردچوبه، نمک و فلفل و زعفران به مقدار لازم
    زرشک مقداری
    رب یک قاشق غذاخوری

     

    طرز تهیه پلو با ته دیگ رشته و بوقلمون ریش شده :

    ابتدا پیاز را رنده یا ریز خرد کنید داخل تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید پیاز و زردچوبه، نمک و فلفل را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود بعد گوشت بوقلمون را اضافه کنید سپس یک لیوان آب اضافه کنید حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید بپزد بعد از پخت کافی گوشت را ریش ریش کنید و با پیاز و کمی رب و زعفران دم کرده همه را سرخ کنید و در آخر هم زرشک را اضافه کنید.

    روش تهیه بستنی میوه ای
  • تعداد بازدید : 27
  •  

    طرز تهیه بستنی میوه ای



     

    نحوه درست کردن بستنی میوه ای,طرز تهیه بستنی میوه ای

    طرز تهیه بستنی میوه ای

     

    مواد لازم برای بستنی میوه ای :

     میوه ۲۰۰ گرم 
     شکر  ۱ پیمانه
    تخم مرغ  ۱ عدد 
     نمک  ۱/۴ قاشق مرباخوری
    وانیل ۱/۴ قاشق مرباخوری
    ماءالشعیر ۱ پیمانه
    خامه‏ ۲ پیمانه

     

    طرز تهیه بستنی میوه ای :

    ابتدا در ظرفی مناسب میوه های خرد شده را با نیمی از شکر در مخلوط کن بریزید تا کاملاً پوره شود.

     

    سپس در ظرف.....

    روش تهیه وپختن کیک
  • تعداد بازدید : 17
  •  

    آشنایی با نکات مهم و کلی برای پخت کیک



     

    تکنیک های پخت کیک,راهنمای پخت کیک

    تخم مرغ مستقیم از یخچال خارج شده را داخل کیک استفاده نکنید کیک پف نمی کند

     

    دوستان عزیز خیلی مواقع با اینکه شما دقیقا مراحل پخت کیک رو انجام دادید و خیلی هم برای تهیه اش زحمت کشیدید کیک شما خراب میشه، شاید خیلی از نکات خیلی خیلی مهم به نظر شما بی اهمیت باشه.... سعی کردم بیشتر مشکلات و نکات مهم رو برای شما توی این مطلب توضیح بدم امیدوارم مشکلاتتون حل بشه.

     

    پف نکردن کیک:

    بیشترین مشکل کیک پز ها پف نکردن کیک هست خیل وقتا

    ...

    نحوه درست کردن وپختن خورشت فسنجان
  • تعداد بازدید : 31
  •  

    طرز تهیه خورش فسنجان



     

     

    طرز تهیه خورش فسنجان

     


    مواد لازم : برای 8 الی 10 نفر

     

     

    مرغ
    1 عدد
    روغن
    150 گرم
    مغز گردو
    750 گرم
    پیاز
    3 عدد
    رب انار 350 گرم
    گلپر(به دلخواه) یک چهارم قاشق چایخوری
    زعفران به مقدار لازم
    نمک به مقدار لازم

     

     

    طرزتهیه آش سبزی شیرازی
  • تعداد بازدید : 41
  •  

    طرز تهیه آش سبزی شیرازی مخصوص افطار



     

    طرز پخت آش سبزی شیرازی, نحوه پخت آش سبزی شیرازی

    طرز تهیه آش سبزی شیرازی مخصوص ماه رمضان

     

    آش سبزی شیرازی آش های نذری شیراز است و در ماه مبارک رمضان و ایام عاشورا و تاسوعا به عنوان نذری پخته می شود.

     

    مواد لازم آش سبزی شیرازی :

     گوشت سردست گوسفندی با استخوان 500 گرم 
    سبزی (تره، ترخان، شوید)  400 گرم 
     نخود 100 گرم
    عدس  100 گرم 
    لوبیا قرمز 100 گرم
    برنج نیم دانه 100 گرم
    پیاز 1 عدد
    پیاز داغ 3 قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه و فلفل قرمز به میزان لازم
    ترخان خشک 2 قاشق غذاخوری