close
چت روم

آهنگ جدیدحمیدعسگری به نام میتونی میبری دل منو

خورش کرفس وخواص آن-خوزشت کرفس وطرزتهیه آن
یکشنبه 02 اردیبهشت 1397
آموزش آشپزی,آشپزی,طرز تهیه,شام,نهار,صبخانه,پختن,آموزش,غذا,کتلت,حلیم,بیف استروگانف,پخت,آش,پیتزا,کباب,استیک,گداخته,لازانیا,سالاد,دلمه,پلو,پولو,خوشمزه آشپزی ایرانی
جذاب و دیدنی
جالبه
نرم افزار و برنامه وبازی pc
داستانهای زیبا,قصه های پند آموز و سخنان بزرگان
جدیدترین آهنگ پیشواز همراه اول وایرانسل
سریال های زیبای ایرانی
تک آلبوم وفول آلبوم خوانندگان وبهمراه گلچینی از ترانه ها
بیوگرافی هنرمندان,زندگینامه بازیگران,زندگینامه ورزشکاران,بیوگرافی ناب دانشمندان ومخترعین
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
نرم افزار و برنامه وبازی pc
داستانهای زیبا,قصه های پند آموز و سخنان بزرگان
جدیدترین آهنگ پیشواز همراه اول وایرانسل
سریال های زیبای ایرانی
تک آلبوم وفول آلبوم خوانندگان وبهمراه گلچینی از ترانه ها
بیوگرافی هنرمندان,زندگینامه بازیگران,زندگینامه ورزشکاران,بیوگرافی ناب دانشمندان ومخترعین
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 10866
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 2866
  • افراد آنلاین : 13
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 44
  • بازدید دیروز : 23,212
  • بازدید هفتگی : 118,443
  • بازدید ماهانه : 445,428
  • بازدید سالانه : 2,207,660
  • بازدید کل : 14,465,900
  • اطلاعات
  • امروز : یکشنبه 02 اردیبهشت 1397
  • آی پی شما : 54.161.108.58
  • مرورگر شما :
اتاق پزشکی
عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
هایپرتمپ دات آی آر
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
طرز تهیه خورش کرفس
  • تعداد بازدید : 125
  •  برای ورودبه دنیای آشپزی کلیک نمایید

     لینک آشپزی

    طرز تهیه خورش کرفس

     


    بهترین دسرها،غذاها وآشپزی ها دراینجا،لطفا کلیک نمایید

    آماده سازی : 120 دقیقه 
    پخت : 90 دقیقه 

     

     

     

    * چاشنی آبغوره (میتونید رب گوجه هم کمی با پیازداغ تفت بدین و بریزین)

     

    طرز تهیه خورش کرفس :

     

    کرفس یک سبزی مقوی و خوشبو هست که خورشت آن خیلی خوشمزه می شود !

     

    خورش کرفس هم دستورای مختلفی دارد . البته از نظر نوع چاشنی !

     

    مثلا بعضی ها به عنوان چاشنی داخل خورش کرفس رب گوجه کمی می ریزند و رنگ آن یک خورده به قرمزی می زند . بعضی ها آب نارنج یا آبغوره . بعضی ها آلو می ریزند و کمی شیرین می شود . بعضی ها لوبیا می ریزند مثل قورمه سبزی شود .

     

     

     

    به هر حال من فقط این مدل را می پسندم . البته با یک قاشق چایخوری رب هم موافقم .ولی این روش زیر را خیلی دوست دارم. امتحان کنید.

     

     

     

    خب، اولا کرفس ها را که خریدید ، ساقه های آن را تمیز کنید. ساقه های لوله ای و نازک و تو خالی آن را جدا کنید ، فقط ساقه های نعلی شکل پایین آن را “اول بشویید” و بعد یک دست و ریز خرد کنید.

     

     

     

     

     

    بعضی ها دوست دارند مورب و درشت تر برش بزنند . این هم می شود .

     

     

     

    من 2 تا بوته کرفس خریده بودم .حالا بریزید تو روغن و در تابه یا قابلمه را 10 دقیقه بگذارید و بعد بردارید.

     

     

     

     

     

     

     

    تقریبا آخرهای آن این شکلی می شود.

     

     

     

     

     

    حالا می رویم سراغ سبزی:

     

     

     

     

     

    برگهای کرفس را می شوییم .

     

    اندازه ها داخل عکس کاملا مشخص است.
    به اندازه ی نصف برگ های کرفسمان ، جعفری می ریزیم.
    به اندازه ی نصف جعفری هم ، نعنا !
    نعنا را زیاد نریزید که تلخ می کند.

     

    برای لعاب دارشدن خورش، چند تا از آن لوله های توخالی کرفس را هم با سبزی آن مخلوط می کنیم و با سبزی خرد کنی خردشان می کنیم . باید از سبزی قورمه کمی درشت تر باشد.

     

    سبزی باید خشک خشک شود. بعد آن را خردش کنید . و گرنه له می شود .

     

    و حالا سبزی را با روغن خوب تفت می دهیم .

     

     

     

    تا اینجای کار، ما سبزی را آماده کردیم. می توانید اضافه آن را در فریزر بگذارید. سبزی جدا، ساقه جدا.

     

     

     

    حالا میریم سر گوشت :

     

    گوشت را با 2 حبه سیر و کمی پیاز داغ و زردچوبه  کمی روغن می گذاریم در قابلمه و در آن را می بندیم . هم تفت می خورد، هم آب پس می دهد و در آب خودش نیم پز می شود. من یک تکه  گوشت چربی دار هم انداختم که خوشمزه تر کند .

     

     

     

     

     

    گوشت که نیم پز شد، حبه سیر ها را در می آوریم ، آب جوش به اندازه 2-3 لیوان + پیاز داغ و زردچوبه که با پیاز داغ تفت خورده اضافه میکنیم .

     

     

     

     

     

    اگر می خواهید رب بزنید ، همین جا اول با پیاز داغ تفت بدهید بعد بریزید. من رب نمی ریزم . نمک را الان می توانیم اضافه کنیم . زودتر نریزید که باعث می شود گوشت سفت شود و دیر بپزد.

     

     

     

    حدود یک ساعتی که گذشت. سبزی و ساقه های سرخ شده را همراه نمک و آبغوره  (یا هر چاشنی ترش دیگری،(من آبغوره را ترجیح می دهم)اضافه می کنیم.

     

     

     

     

     

    اگر آب آن کم بود. کمی اضافه کنید. اگر چه حواستان باشد ساقه های کرفس خودشان آب می اندازند .
    دیگه در آن را بگذارید تا با شعله کم قل های کوچک بخورد .

     

     

     

    و جا بیفتد و این شکلی روغن بیندازد .

     

     

     

     

     

     

     

     

    باتشکراز سایت

    ایران ناز

     

     

    مطالب مرتبط
  • مطالبی که شما از آن ها خوشتان خواهد آمد...
  • دانلوددوبله فارسی کارتون فوتبالیست ها (کاپیتان سوباسا) (ویژه)Captain Tsubasa 1983
    دانلود فیلم عزیز میلیون دلاری با کیفیت فوق اچ دی 1080p Full HD
    دانلودرایگان فیلم در دل جنگل با دوبله فارسی Backcountry 2014 BluRay
    دانلودرایگان فیلم مصادره
    دانلود رایگان سریال تلویزیونی کوبار
    دانلودرایگان فیلم اعجوبه با دوبله فارسی Wonder 2017 BluRay
    دانلودقسمت14رایگان سریال هیات مدیره با کیفیت عالی
    آهنگ جدید مجید خراطها بنام مگه من مردم
    دانلود سریال یاغی دزد مردم Rebel Thief Who Stole the People
    دانلود فیلم I Kill Giants 2018 من غول ها را می کشم با زیرنویس فارسی و کیفیت عالی
    پایتخت 5 به نویسندگی خشایار الوند و محسن تنابنده
    دانلودفیلم ماجراجویان با دوبله فارسی The Adventurers 2017 BluRay
    دانلودفصل سوم سریال شهرزاد 3 قسمت 8 با کیفیت 1080p FULL HD
    دانلود انیمیشن سریالی فوتبالیست ها Captain Tsubasa 2018
    دانلود دوبله فارسی فیلم 6iBelow: Miracle on the Mountain 2017
    دانلوددوبله فارسی فیلم بازی های مرگبار 3
    دانلود دوبله فارسی فیلم آبراهام لینکلن
    دانلودرایگان سریال ایرانی آنام
    دانلودرایگان برنامه کلاه قرمزی 97 ویژه نوروز 1397
    پایتخت 5 به کارگردانی سیروس مقدم
    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی